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sábado, 1 de febrero de 2014

Ristras de tomates y ajos - Dollhouse tomatoes and garlics

Muy Mediterráneo, para el pà amb tomàquet (pan con tomate) que hacemos por mi tierra y para mi escena de cocina rústica que va avanzando. Básicamente están hechos con arcilla polimérica por me

Very Mediterranean, where aI leave we eat bread with scrubbed tomato, olive oil and salt. They are for my new roombox. Mainly done with polymer clay by myself



El colgador con forma de gallo de Mini Eden
The hanger with cock shape is from Mini Eden

18 comentarios:

  1. Qué bonitas ristras Eva!! son muy reales. Un abrazo

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  2. Both look so real. I haven't tried polymer clay yet. You make it look so heavenly. They are going to complete your roombox. Perfect touch!
    hugs♥,
    Caroline

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  3. Hi Eva! They look perfect! So tiny and yummy! If the picture had a neutral background I would have though they were the real thing! Excellent job!
    Kind regards, Brian.

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  4. How sweet and juicy the tomatoes look and the way you eat them sounds so tasty. The garlic also looks great!

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  5. Te han quedado muy reales, dan ganas de comerselas.
    Besotes

    Marisa
    http://malugaysuminimundo.blogspot.com.es/

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  6. Both the tomatoes and the garlic are fantastic - I admire you for your skills to attach those teeny tiny green chores on the tomatoes' tops. They will be a great addition to your kitchen scene. And I must say I've never seen tomatoes on such a string so far, only garlic or onions, didn't know that tomatoes are hung in that way, too.

    Besos
    Birgit

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  7. I love both tomatoes and garlic, it's so well-made.
    Hugs
    Wyrna

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  8. Qué chulas las ristras!! Y yo que creía que se decía pan tumaca, jejeje... muuuuackas

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  9. Hola Eva,
    Hermoso trabajo ... Aquí donde vivo todo lo que puede salir a la calle es la nieve!
    Un fuerte abrazo,
    Giac

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  10. Que chulo te ha quedado,no he visto nunca tomates en ristra siempre en mata,no te acostarás si saber una cosa mas jejejjjej,

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  11. Mmmmm... Tomàquets maduradets al sol.... unes bones torradetes i un bon pernilet.... Ai, què xulos. Petons

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  12. Te han quedado las dos ristras de maravilla, que ganitas de ver esa escena terminada....un petonet

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  13. Precioso, un trabajo perfecto!.
    Te sigo desde hoy. Un besote.

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